Undervognsbehandling

Den danske vinter kan være lang, og der bliver smidt godt med salt på vejene for at sikre et bedre vejgreb. Bilernes karrosseri er dog ikke ret glade for saltet, som har en evne til at trænge ind mange steder, hvorefter det med tiden kan frembringe rustangreb. 

Derfor er det fortsat en rigtig god idé også på de moderne biler at give bilen en undervognsbehandling.

Inden bilen undervognsbehandles, vaskes bilens undervogn grundigt, for at få al salt og snavs helt væk. Herefter bliver bilen tørret, inden den bliver sprøjtet med undervognsbehandling. Ved en komplet behandling sprøjtes bilens hulrum, samlinger og overflader med et produkt af forskellig tykkelse. Dette sikrer, at skidt og salt har utrolig svært ved at trænge ind igennem det beskyttende lag, og derved beskyttes bilen rigtig godt. 

Tiden slider på undervognsbehandlingen, og efter 2–3 år er det en god idé at få genbehandlet bilen - enten ved en fuld behandling eller en delbehandling. 

Vi vil altid være behjælpelig med at rådgive dig omkring din bil og undervognsbehandling, samt evt. se bilen efter på autolift for at give den rette vurdering.

Vi samarbejder med lokale Pava og Suvo undervognsbehandlingscentre.

Tidsbestilling kan ske direkte til vort værksted, så klarer vi al det praktiske omkring transport til og fra undervognsbehandlingscenteret uden omkostninger og besvær for dig.