Plade og mekanisk værksted

Jens Åge S. Jensen
Jens Åge S. Jensen
Værkfører/teknisk rådgiver
76701308
Helle Skov
Helle Skov
Indskriver
76701313

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser ved køb af bil
Ved køb af bil gør vi opmærksom på, at vi ikke kan udlevere din nye bil til dig, før vi har modtaget betalingen. Vi beder dig overføre beløbet til vores bankkonto eller medbringe en banknoteret check. Er der tale om en finansieret handel, kan bilen udleveres, når alle finansieringspapirer er korrekt underskrevet, og udbetalingen er modtaget af os. 

Overførsel kan ske til vor bankkonto i Sydbank, reg. nr. 7030 kontonr. 2552552.
Når beløbet er registreret på vor konto, kan vi udlevere din nye bil til dig. Skriv gerne en email til os på info@give.peugeot.dk med besked om, at beløbet er overført, så vi kan holde øje med overførslen. 


Betalingsbetingelser ved værkstedsbesøg

Når du har din bil på værkstedet, kan du vælge at betale kontant ved afhentning af bilen, eller vi kan oprette en konto til dig med betalingsbetingelserne 10 dage netto kontant.
Er du ny værkstedskunde, skal du altid betale kontant ved det første værkstedsbesøg. Du kan betale med VISA/dankort i butikken. 

Vi bestræber os på altid at have fakturaen klar, når du afhenter bilen fra værkstedet, så du kan få en god gennemgang af fakturaen.


Betalingsbetingelser ved køb af tilbehør og reservedele
Ved køb af tilbehør og reservedele skal du betale kontant ved afhentning. Varer tages kun retur efter aftale. Ved bestilling af specielle varer til hjemtagelse, skal der betales forud ved bestilling. Hjemtagne varer tages ikke retur.

 

Ovenstående er gældende såfremt, du ikke har en anden aftale.