Skadesværksted

 

Har du været uheldig og fået en skade på din bil? Så kontakt straks Helle, Jens Åge eller Jimmy i indskrivningen på tlf. 75731600.

Andy igang med at udbedre en trafikskade

Vi hjælper dig med alle formaliteter omkring kontakt til forsikringsselskabet, taksering af din bil, videre transport m.m.

Vi er naturligvis også gerne behjælpelige med at anmelde skaden til dit forsikringselskab.

Vores vigtigste opgave i det hele taget er at hjælpe dig som kunde så nænsomt som muligt igennem reparationsforløbet, og husk, at det altid er dig, der bestemmer, hvor din bil skal repareres efter et uheld - og ikke dit forsikringsselskab!

Vi reparerer skader på alle bilmærker og samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Vi er specialister i reparere Peugeot og Citroën, hvilket er din garanti for fagmæssig korrekt håndværk, og at bilen igen bliver som før, skaden skete. Dette er både vigtigt for den kosmetiske del og brugtbilsprisen, men i endnu højere grad er det afgørende, at sikkerhedsudstyr og kollisionszoner i din bil bliver genetableret efter producentens anvisning og giver dig en sikkerhed for, at din bil også efterfølgende er dækket af bilfabrikanternes rustgaranti. 

Vores værksted bliver løbende kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut, hvilket er din garanti for korrekt faglig udført håndværk, som vi er stolte af.

Hos os får du også en gratis erstatningsbil stillet til rådighed, hvis du ønsker det - uanset om det er med i dine forsikringsbetingelser eller ej.

Det vil oftest være en næsten ny Peugeot eller Citroën erstatningsbil.

 

Jens Åge S. Jensen
Jens Åge S. Jensen
Værkfører/teknisk rådgiver
76701308
Helle Skov
Helle Skov
Indskriver
76701313
Jimmy Schøneberg
Værkførersassistent
76701306

Lejebil

Betingelser erstatningsbil:

Leje: Gratis (dog max. 80 km. pr. dag og kørsel kun i Danmark. Ekstra km kr. 2,00 pr. km)

Selvrisiko: Kr. 4.800,- (mulighed for selvrisiko-forsikring for kr. 75,- pr. dag)

Alle priser er inkl. moms